🔗 3. Voorzieningen in de buurt

WONEN IN PARK 16HOVEN

Park 16Hoven is een mooie buitenplaats van de stad Rotterdam die een groene overgang vormt tussen de drukte van de stad en het waterrijke buitengebied.
 
In en nabij Park 16Hoven zijn diverse recreatieve voorzieningen te vinden waaronder speeltuinen, sportvelden, een manege, een hockeyvereniging, een golfbaan en volkstuinen maar ook lopen er vele fiets- en wandelpaden dwars door het gebied. Recreatiemogelijkheden te over, die bereikbaar zijn zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Aan de overzijde van de Van der Duijn van Maasdamweg wandel je bijvoorbeeld zo het uitgestrekte park “de Buitenplaats” in.
 
Winkels, gezondheidszorg, scholen en kinderdagverblijven vindt u al in Overschie en Hillegersberg-Schiebroek, maar ook in Park 16Hoven bevinden zich diverse scholen, kinderdagverblijven en gezondheidszorg. Naast het deelgebied Park 16Hoven is ook een ziekenhuis gevestigd, het St. Franciscus Gasthuis.


 
Het plan Wonen in Reijsendaal is gesitueerd aan de statige Van der Duijn van Maasdamweg, een lange laan met veel groen en water. Door de statige laan, de uitstraling van de woningen en de grote kaveloppervlaktes bestempelen we deze strook niet voor niets als het “Gouden” randje van het laatste deelplan. Het is al met al een prachtige plek!
 
Ruim en luxe wonen in een groene omgeving dat is Wonen in Reijsendaal!