🔗 2. Wonen in nabijheid dynamische stad

WONEN IN ROTTERDAM

Park 16Hoven profileert zich door de centrale ligging als ideale woonplek. Hartje stad is zo bereikbaar, zowel met de auto, als met de fiets of openbaar vervoer. Met de metro ben je niet alleen binnen korte tijd in het centrum van Rotterdam, maar ook in Den Haag. Elke 10 minuten vertrekt er een metro, zo ben je in een mum van tijd op je bestemming. Vanaf Rotterdam Centraal Station reis je niet alleen door heel Nederland maar ook naar Europese bestemmingen.
 
Park16Hoven heeft ook een zeer gunstige ontsluiting voor wie de auto kiest. Middels de naastgelegen A13 en A20, rij je eenvoudig de A4 of A16 op. Luchthaven Rotterdam-The Hague Airport ligt binnen handbereik, zo vlieg je snel en comfortabel naar 50 Europese bestemmingen. Zo vertrekt u bijvoorbeeld op de fiets om te gaan winkelen in hartje Milaan om daarna weer op de fiets naar huis terug te keren, zo makkelijk kan het zijn.



Rotterdam zelf heeft ook voldoende te bieden met al zijn uitbreide winkel, horeca en uitgaansvoorzieningen. Van de foodhallen op de Wilhelminapier, de Markthal op de Blaak tot de Beurstraverse oftewel de Koopgoot voor een dag winkelen en niet te vergeten de altijd gezellige Witte de Withstraat met zijn diversiteit aan horeca. En dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden van de bruisende stad Rotterdam.
 
Eenmaal de stad uit beginnen de eerste uitlopers van het Groene Hart, met het Bergse Bos, de Rottemeren en Midden Delfland. Dit alles is door de uitgebreide fietsvoorzieningen goed bereikbaar.