Verkoopdatum Fase 2 bekend!

Het moment is aangebroken dat we u de start datum van de verkoop van Wonen in Reijsendaal Fase 2 bekend kunnen maken, namelijk zaterdag 9 april! Vanaf 9 april zal alle nieuwe verkoopdocumentatie op de website beschikbaar zijn.

De start verkoop zal officieel gestart worden middels een verkoopevent op locatie in de basisschool Park 16Hoven. Er is hier de mogelijkheid om de verkoopdocumentatie op te halen. Op deze ruime locatie wordt u ontvangen door het verkoopteam wat voor u klaar staat om uw vragen te beantwoorden. Tijdens het verkoopevent kunt u onder het genot van o.a. koffie/ thee en eventueel wat lekkers, een ronde doen langs de banners met informatie over het project. Ook kunt u de maquette bezichtigen, zodat u een goed beeld kunt vormen van de locatie van het project en de woningen daarin. 

Om u aan te melden voor dit verkoopevent of als u vragen heeft met betrekking tot verkoop fase 2 kunt u contact opnemen met het verkoopteam Reijsendaal van Ooms Makelaars per mail (rotterdam@ooms.com) of per telefoon (010-4248888).